Απεντόμωση - Act with a Plan - Απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, ζιζανιοκτονίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Απεντόμωση

Υπηρεσίες

Υπηρεσία που έχει να κάνει με την καταπολέμηση παντός είδους ερπόντων (κατσαρίδες, κ.τ.λ.), ιπτάμενων (μύγες, κ.τ.λ.), εντόμων αποθηκών (ψείρες, κ.τ.λ.) και εντόμων ξύλου (σαράκι, κ.τ.λ.).

Το σύστημα εφαρμογής Απεντομώσεων που υποστηρίζεται απο την εταιρεία μας είναι ικανό να προάγει συμβουλευτικό και εκτελεστικό έργο ώστε όλα τα κύρια, είδη ζωικών παρασίτων που αφορούν τις εγκαταστάσεις να καταπολεμούνται αποτελεσματικά εφόσον τα προληπτικά μέτρα δεν μπορούν να τα κρατήσουν μακριά.

Αποτελεσματικό σύστημα Απεντομώσεων σημαίνει ότι κάθε ένδειξη προσβολής από ζωικά παράσιτα ανιχνεύεται άμεσα και αντιμετωπίζεται ταχύτατα ώστε να αποφευχθεί εγκαίρως η εγκατάσταση και ταχεία αναπαραγωγή των ζωικών παρασίτων στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων με δυσάρεστες συνέπειες.

Τρόποι εφαρμογής

  • Με την χρήση δολωματικών εντομοκτόνων gel για κατσαρίδες. Με ειδικό πιστόλι τοποθετούνται στα ευαίσθητα σημεία που κυκλοφορούν και πολλαπλασιάζονται οι κατσαρίδες, σταγόνες ελκυστικών εντομοκτόνων δολωμάτων. Το αποτέλεσμα είναι η θανάτωση αυτών που έρχονται σ’ επαφή με το gel, αλλά και αυτών που στη συνέχεια θα φάνε τη ψόφια κατσαρίδα (εξαιτίας του κανιβαλισμού που τις διακρίνει). Έτσι πετυχαίνουμε μία σε βάθος θανάτωση αφού ο κανιβαλισμός γίνεται κύρια στη φωλιά τους.


  • Με την μέθοδο του νεφελοψεκασμού, με ηλεκτρικό εκνεφωτή σε όλα τα σημεία και επιφάνειες που κρίνουμε απαραίτητο. Η μέθοδος αυτή έχει υπολειμματική δράση και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα τρόφιμα. Ο ψεκασμός γίνεται εσωτερικά σε σημεία – περάσματα των εντόμων και σε εσοχές στις οποίες είναι δυνατόν να εισέλθουν. Η επαναχρησιμοποίηση του χώρου είναι άμεση και δε υφίσταται κανένας κίνδυνος για τον άνθρωπο.


  • Με την μέθοδο του υποκαπινσμού (FOGGER) καπνοποιείται το εντομοκτόνο διάλυμα και ο καπνός καλύπτει ολόκληρο το χώρο διεισδύοντας σε όλες τις εσοχές (οροφή, τοίχοι, πατώματα). Με τον τρόπο αυτό καταπολεμούμε δραστικά κάθε έντομο καθώς και τα ιπτάμενα όπως μύγα και κουνούπι. Η διάρκεια της δραστικότητας της εφαρμογής είναι 45-60 ημέρες.


  • Με την χρήση ψεκαστήρων χαμηλής πίεσης όπου γίνεται ψεκασμός επιφανειών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όταν θέλουμε να ψεκαστούν επιλεγμένα σημεία.Εντομοκτόνα σκευάσματα

Όλα τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε και προτείνουμε είναι εγκεκριμένα από το Υπ. Γεωργίας και τον Ε.Ο.Φ.
Τα εντομοκτόνα αυτά είναι εντομοκτόνα επαφής και στομάχου, προκαλούν στο έντομο παράλυση, λήθαργο και θάνατο και έχουν υπολειμματική δράση. Η διάρκεια της δράσης εξαρτάται από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες του χώρου και από το είδος της επιφάνειας που ψεκάσθηκε. Ο βαθμός θνησιμότητας των εντόμων που προσβάλλονται είναι 90% - 99% ενώ έχουν χαμηλή τοξικότητα για τα θερμόαιμα.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού