Auto Fog - Act with a Plan - Απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, ζιζανιοκτονίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Auto Fog

Υπηρεσίες


To Auto Fog είναι ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου εντόμων που εγκαθίσταται σε περιοχές όπου υπάρχει όχληση από έντομα. Το σύστημα αυτό, βοηθά να έχουμε μια ατμόσφαιρα που μας επιτρέπει να ζούμε και να απολαμβάνουμε τη φύση. Το σύστημα Auto Fog σκοτώνει κουνούπια, μύγες και όχι ωφέλιμα έντομα.

Γιατί χρησιμοποιούμε το σύστημα Auto Fog ;

Ο έλεγχος των εντόμων αποτελεί πονοκέφαλο για όλους μας εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο κατάλογος των μεθόδων που χρησιμοποιούμε αποτελείται από διάφορα απωθητικά, εντομοπαγίδες και προϊόντα κιτρονέλλας. Πολλές από αυτές τις μεθόδους δεν έχουν άμεση αποτελεσματικότητα και απαιτείται χρόνος και εργασία για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σύστημα Auto Fog σας εξοικονομεί χρόνο και εργασία, είναι ακίνδυνο για τα παιδιά και τα ζώα που κυκλοφορούν στον χώρο και εξαλείφει τα ερεθιστικά αποτελέσματα των εντομοκτόνων. Το σύστημα ελέγχεται με αυτόματο χρονοδιακόπτη και η αποτελεσματικότητά του δεν απαιτεί επιπλέον εργασία. Τα υδατοδιαλυτά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων εντομοκτόνα έχουν γρήγορο knockdown στα κουνούπια, τις σκνίπες, τις μύγες χωρίς ερεθιστικές βλάβες στους ανθρώπους, τα ζώα και τα ωφέλιμα έντομα.

Το σύστημα Auto Fog αποτελεί μια δοκιμασμένα επιτυχημένη μέθοδο αντιμετώπισης κουνουπιών με πολλές εγκαταστάσεις σε διάφορες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τη συγκεκριμένη κατηγορία εντόμων.

Το σύστημα
Auto Fog περιλαμβάνει ακροφύσια, σωλήνες και μια δεξαμενή μαζί με μια αντλία υψηλής πίεσης. Τα ακροφύσια συνδέονται με τον συνθετικό σωλήνα και τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία στον εξωτερικό χώρο και περιμετρικά του κτηρίου δημιουργώντας μια ζώνη προστασίας.

Τα ακροφύσια και ο σωλήνας συνδέονται με την αντλία υψηλής πίεσης και όλα ελέγχονται απο τον αυτόματο χρονοδιακόπτη που περιλαμβάνεται στο σύστημα.

Μετά την αρχική εγκατάσταση το σύστημα κάνει νέφωση σε προκαθορισμένες ώρες στο 24ωρο σ' όλο το χώρο. Η αντλία οδηγεί το διάλυμα μέσω του σωλήνα στα ακροφύσια. Το
Auto Fog καλύπτει όλο το χώρο με μικρά σταγονίδια απο το υδατοδιαλυτό εντομοκτόνο. Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, το σύστημα ελέγχει τα έντομα σκοτώνοντας ένα μεγάλο αριθμό εντόμων και διατηρώντας χαμηλά τον κύκλο αναπαταγωγής τους.

Το Autofog εγκαθίσταται κατόπιν μελέτης του χώρου σας από ειδικό τεχνικό μας, ο οποίος δημιουργεί μια εγκατάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σας χώρου.

Τα ακροφύσια είναι στρατηγικά τοποθετημένα έτσι ώστε, όταν το σύστημα τεθεί σε λειτουργία, να καλύπτει επιτυχώς όλη την επιθυμητή περιοχή, "καθαρίζοντας'' την από τα ενοχλητικά έντομα, χωρίς να επηρεάζει την αισθητική του προσωπικού σας χώρου.

Η κεντρική μονάδα και ο πίνακας αυτοματισμών, μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του χώρου σας.
Αφού το Autofog εγκατασταθεί, ουσιαστικά "χάνεται" στο τοπίο σας. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, το Autofog είναι ευέλικτο σε τροποποιήσεις, ώστε να εφαρμοστεί τέλεια στον χώρο σας. Τέλος το σύστημα είναι εύκολα επεκτάσιμο και μπορεί να παρακολουθεί τις αλλαγές του χώρου σας και να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Το Autofog είναι απόλυτα ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του και τις υποδείξεις του κατασκευαστή.
Επίσης επειδή χρησιμοποιεί μείγματα αιθερίων ελαίων αυτούσια ή σε μείξη με φυσικό πύρεθρο σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις, είναι φιλικό προς τον άνθρωπο σε αντίθεση με τα χημικά παραγόμενα εντομοκτόνα.
Σε γενικές γραμμές τα ενομοκτόνα που παράγονται από φυτά έχουν χαμηλή τοξικότητα σε σχέση με τα χημικά παραγόμενα. Αυτά που έχουν ως βάση το πύρεθρο χρησιμοποιούνται εκτεταμένα σε κατοικίες και σε χώρους όπου υπάρχουν άνθρωποι (ξενοδοχεία, χώροι αναψυχής, κλπ). Έχουν άμεση επίδραση στα έντομα και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα η τοξικότητα τους να επηρεάσει τους ανθρώπους. Η πιο σοβαρή παρενέργεια που μπορεί να εμφανίσουν είναι αλλεργία. Το πύρεθρο βγαίνει από κάποια συγκεκριμένα είδη Χρυσάνθεμου, των οποίων τα αρωματικά τμήματα, αφού υποστούν κάποια επεξεργασία, αποτελούν το βασικό συστατικό του εντομοκτόνου.
Τα αιθέρια έλαια, τις ωφέλιμες και ευεργετικές επιδράσεις των οποίων συναντούμε σε πολλά πεδία ανθρώπινης δραστηριότητας όπως αρωματοποιία, ζαχαροπλαστική, αρωματοθεραπεία κ. ά., δεν συνιστούν καν φάρμακα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ορισμένα από αυτά σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις δεν έχουν και εντομοκτόνες και εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Παράλληλα επιτυγχάνεται και ένας ευχάριστος και διακριτικός αρωματισμός του χώρου ταυτόχρονα με την απαλλαγή από τα ενοχλητικά έντομα.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση
επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού